ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ

Το γραφείο μου αποτελείται από μια μικρή ομάδα επαγγελματιών (φωτογράφων και εικονοληπτών) υπό την καθοδήγησή μου και αναλαμβάνουμε φωτογραφίσεις γάμων και βιντεοσκοπήσεις εντός ή εκτός Αθηνών.  Με υψηλή γνώση των τεχνικών θεμάτων που αφορούν την φωτογραφία γάμου και την βιντεοσκόπηση γάμου, άριστο εξοπλισμό και  με την εξειδικευμένη «ματιά» μας, προσπαθούμε  το τελικό αποτέλεσμα  να πληρεί τα αισθητικά κριτήρια που έχω θέσει.

Κατά την φωτογράφιση γάμου και βιντεοσκόπηση γάμου  εγώ και οι συνεργάτες μου θέλουμε να δημιουργήσουμε μια μικρή ιστορία που θα διηγείται την δική σας ημέρα. Η φωτογράφιση μας είναι περισσότερο ρεπορταζιακή, παρά στημένες και κλασσικές πόζες και λειτουργούμε με τέτοιον τρόπο ώστε πολλές φορές  τα ζευγάρια να μην νιώθουν την παρουσία μας. Φυσικά είμαστε εκεί όταν και όποτε μας  χρειαστούν  είτε για να τους βοηθήσουμε σε περίπτωση που αγχωθούν, είτε για να καταγράψουμε κάτι  που εκείνοι θέλουν (όπως φωτογραφίες με συγγενείς ή φίλους τους)..

Το φως, τα συναισθήματα, ο αυθορμητισμός είναι τα συστατικά που θέλουμε να έχουν οι εικόνες μας ώστε να μείνουν ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου.

Φυσικά το ζευγάρι μπορεί να επιλέξει μια pre wedding φωτογράφιση ώστε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο «βιβλίο ευχών» ή και μια φωτογράφιση επόμενης ημέρας (next day).

Για όσους δεν γνωρίζετε τον άνθρωπο - φωτογράφο Μαρλαγκούτσο Παντελή ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και  να συζητήσουμε όλα όσα εσείς έχετε φανταστεί και  ονειρευτεί  για τον δικό σας φωτογράφο γάμου και για τις δικές σας φωτογραφίες γάμου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΗ -ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ